▷▷20090424

editanku. ada kembar ke?

ni hasil editan aku. sesaje je nak edit. dr kecik ag aku teruja sangat nak kembar. tp, takdir Illahi menyiratkan, aku hanya dilahirkan menyendiri. maka lahirlah aku sebagai seorang yg sendiri. tp Tuhan tu Maha Adil. Dia membuatkan aku rasa teringin sgt ingin ada kembar, maka Dia anugerahkan aku 1 bakat di mana aku boleh edit gbr. :) Alhamdulillah. walaupun ta secantik & seindah org yg pandai edit, tp memadai utk aku merasai yg aku ada kembar walau hanya di dalam photo.


maka, ini lah hasil 'kembar'ku. :)

says: tade kembar, ada gbr kembar pun jadi le. :p

19 komen kat sini !:

tiMoH said...

superimpose ni..
nmpak real la...pki ap?

Ady Syam said...

hehehe takper arr takde kembar nanti buleh lahirkan anak kembar... dengar² petuanya banyak :) macam makan pisang kembar heuheuheu iyeker?

♥ adLya ♥ said...

hehhe..memacam nk kembo lak ek.. mujur akk dah mmg kembo..kalau x kena gak wat edit2 nih kan.. :)

♥ adLya ♥ said...

hehhe..memacam ek..nk kembo ye.. mujur le akk mmg dah kembo..xyah susah2 nk edit.. :)

CikYana(",) said...

wah nice editing la syg
pndai eca wat
ajar yana please
huahua
:D

noorfarhana said...

siyes babe...
sangat menarik..
mcm bukan editing..
look real picture

cikTATY:) said...

cool ! hee. :) look alike.

maisarah said...

haha
at first i ingt ade 4 org
i tertipu rupenye
hehe
:)

GeNeRaSi MaLaYSia said...

amboi byk nye kembar..
kembar 4...
hohoho..

pejalbutter said...

good editing..klau kmbar 2 spasang ja lgi nmpak real..

e.c.a said...

[timoh syg]
i guna photostudio je syg. nop photoshop ok. :) btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[AdySyam syg]
gagaga. ada ke kembar pisang? nak jugak lah. teragak ni nak anak kemba pula. :D. btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[adLya syg]
akk ada kemba? conoknya syg! msti besh kan bedua saje. :). btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[cikYana syg]
hehe. muleh saje syg. nak eca aja cane? menonggeng atau menunduk? haha[merapu suda]. btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[noorfarhana syg]
wahhh. nana puji eca! conoknya. maceh syg. [maluuu!] btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[cik TATY syg]
thnx syg. :) btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[maisarah syg]
err. i tade niat nak tipu u tau syg. hehe. btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[GenerasiMalaysia syg]
hehe. kemba 4. manyak kan? tp dua lain muka, lain badan, lain mak, lain bapak, lain jiwa jua! :D
btw, thnx 4 the comment. :D

e.c.a said...

[pejalbutter syg]
err. ada tu mmg ada. tp, i lebih beminat pd gbr ini syg. :D btw, thnx 4 the comment. :D