▷▷20090430

Aku benci MEI

0905 - ada temuduga terbuka di bandar Segamat
1505 - ada kursus kecantikan di Damansara selama 6 bulan
2105 - ada temuduga utk SPA di JB.

perkara2 yg jadi pada tarikh tersebut, sepatutnya, menggembirakan aku. tp, knp mesti aku bersedih? & tersangat sedih? sbb..

1. abah aku mcm ta happy. apa yg dia nak, aku sdri da tatau. aku mcm da ta kenal sapa abah aku skang!
2. abi aku jugak mcm ta happy. sbb dia risau aku ke sana ke mari.

kenapa? kenapa mesti langsung tanak sokong aku? ada peluang depan mata. tp, tade sapa nak bg aku semangat. aku mmg nak pergi. aku teruja. tp, bila dpt respon mcm tu. aku tetap mahu pegi. aku pergi dgn semangat yg ta penah wujud. k la, sedih ni.



says: da nasib aku mcm ni agaknya.. sob.. sob.. :'(


4 komen kat sini !:

Ivy Metaga said...

jgn sedey2 eca, apa2 pun all the best utk semua temuduga dan kursus2 tu..

nadxoxo said...

all the best utk interview ye eca :)

dearist anys said...

ala temuduga.. blasah jer yunk..
gud luck k..

boboiz said...

org tua takut berjauhan ngan awak lah tu tapi 2 mei ( ari nie besday boboiz )huhu