▷▷20100526

Adakah SANGKEKASIH ada orang lain? :'(

harap maklummm ni entry sedih a.k.a meluah rasa tak sedap di hati uhuk uhuk


pagi ni aku terbangun lewat. hmm sebelum bangun tuu aku mimpi. mimpi yang meletihkan. letih sebab tahan sebak. huh nak nangis tapi tak pas-pas. dalam mimpi da ngamuk ukukukuk.


kisah tingkatan 2


ada satu malam tu, aku mimpi boyfriend aku masa tuu kawen dengan orang lain. aku frust sangat-sangat. nangis esak-esak tapi air mata tak kuar. aku ngamuk-ngamuk dengan boyfriend aku. bila bangun, aku sambung nangis. kawan aku terkejut. masa tu aku duk asrama. dia tanya kenapa, aku pun cite la. dia cakap, tu mimpi je. sebulan lepas tu, boyfriend aku tinggalkan aku kerana perempuan lain..


kisah masa berusia 18 tahun


aku mimpi boyfriend aku masa tuu da couple dengan orang lain. hmm dalam mimpi aku cuma nangis je. bila da bangun, aku nangis jugak. dua bulan lepas tu, boyfriend aku tinggalkan aku kerana perempuan lain..


kisah masa berusia 19 tahun


aku mimpi boyfriend aku masa tuu ada perempuan lain. perempuan tu siap peluk-peluk boyfriend aku. aku ngamuk, boyfriend aku selamba je. aku nangis esak-esak bila terbangun. aku terus call boyfriend aku. dia pujuk. dia cakap, dia takkan buat macam tu. tiga bulan lepas tu, boyfriend aku tinggalkan aku kerana perempuan lain..


kisah pagi tadi


aku mimpi SANGKEKASIH nak bertunang dengan orang lain. dia record perbualan dia dengan girlfriend dia dalam hp dia. aku terdengar. aku nak ngamuk. tapi tak jadi. aku nangis-nangis. tapi tangisan tak keluar air mata. bila terbangun, aku rasa letih. dan aku termenung....


tiga kali aku mimpi benda yang sama dengan orang yang berbeza. semuanya aku sayang sangat-sangat. tapi orang yang tiga-tiga tu, sayang tapi tak berguna. memang kaki perempuan. aku je bodoh masih tak nak lepaskan. dan semuanya, hati aku terdetik..


tapi yang ni, aku sayang sangat! dan aku yakin dia tak ada perempuan lain. aku percaya dia. tapi tak tahu lah, hati aku terdetik, dia ada orang lain. da lama hati aku terdetik. dan harini, aku dapat mimpi ni. hmmm


terus aku berdoa.. " Ya Allah, jika dialah jodohku, dekatkan kami, percepatkan jodoh kami, kekalkan jodoh kami Ya Allah! tetapi, jika bukan dia jodohku, jauh kan lah kami sejauh yang mungkin Ya Allah! sebelum aku menghadapi kecewa lagi. sakitnya kecewa itu Ya Allah! terpaling sakit.."


Kamu tahu cintanya begitu BESAR bila..

Si dia sentiasa mengingati tarikh kamu berdua diisytiharkan sebagai kekasih.


Tanpa di minta dia punya inisiatif sendiri utk membeli air mineral utk kamu setelah penar berjalan.


Kamu memesan pizza dan dia datang membawa soft drink sebagai pelengkap.


Kamu yang sering mengakhiri perbualan dalam telefon.


Dia tidak pernah lupa utk bersama kamu pada hari kekasih dan lebih romantik lagi dia tidak lupa utk menempah meja utk makan malam bersama kamu.


Kamu membuka lacinya ternyata nama kamu tertulis di dalam diarinya.


Dia sakit, kamu membelikan ubat utknya dan bila sihat dia tidak akan lupa utk membelikan hadiah tanda dia amat menghargai kamu menjaganya.

Info yg korang mungkin tawuu aku kompom tawuu [Part 2]

Untuk membina Taj Mahal, hampir 1000 ekor gajah dikumpulkan dan kudratnya digunakan untuk mengangkat bahan-bahan binaan. Pembinaan ini mengambil masa selama 11 tahun bermula pada tahun 1632 sehingga 1643.

White House mempunya 35 bilik mandi, 3 buah lif, 132 bilik dan sebanyak 142 pintu yang terdapat di dalamnya. Sementara itu, sejumlah 570 liter cat yang diperlukan untuk mengecat bahagian luar bangunan ini.

Seekor tikus boleh bertahan lebih lama tanpa air berbanding seekor unta. yang atass ni fulakk kompom tak tahann air sebab cepat matii kena bunuh dek musuh miakakakak

Selain menjadi buku yang mencatat rekod, buku The Guinness Book of Records sendiri memegang rekod buku paling kerap hilang di perpustakaan awam.

Alaska mencatatkan peratusan paling tinggi di mana masyarakatnya berjalan kaki ke tempat kerja. hattoii kalau aku lee asik jalan kaki je mawuu kurus cepat ekekekek

Mengunyah gula-gula getah semasa mengupas kulit bawang mahupun memotong bawang mampu mengelakkan kamu dari menangis. hattoii sudah banyak kali buat memang berkesan yey save air mata agagagag

Nama sebenarnya ialah Stefani Joanner Angelina Germanotta. Namun dia lebih dikenali dengan nama gelaran iaitu Lady Gaga. Di mana nama itu diilhamkan dari 'Radio Ga-Ga'. nyanyi pun gagagagagap agagaga.

eh eh terselit satu gambar. tengokla beza laki ngan pompuan kalau tengok cemin. yang pompuan kurus pun kalo tengok cemin dibayangnya gemok lagiii agagagag. yang laki fulak da tak emsem gumuk kalo tengok cemin dibayangnya kacak bergaya eiuwwww ekekekekek ups!!

Penglihatan lelaki lebih jelas jika dibandingkan dengan wanita kerana kaum Adam ini boleh melihat walaupun sekecil tulisan. Tetapi pendengaran wanita adalah lebih baik jika dibandingkan dengan lelaki.

Lebih daripada 90% padi ditanam di Asia, di mana rakyat Asia kebiasaannya akan mengambil beras dan di masak sebelum di makan untuk tiga kali sehari.

Yogurt mendapat namanya dari perkataan Turki iaitu 'Yogurur' yang bermaksud 'Panjang Umur'. haihhh da la sodapppp panjang umur fulakkk nyum nyum!

Adakah mustahil untuk menjilat siku?? Cubalah kalau tak percaya! ekekekek nak try la tuuu. ;p