▷▷20100513

Entry ni untuk awak tauu!

Awakk! nampak tak muka saya nii?? senyumm lebar kann? kan? comel tak saya?? awakkk, tenkiuuu sangat sebab sudi maafkan saya! dapat jugak saya pujuk awak kann?? saya sayangggg awak sangat birthday boy!


Awak. jangan buat macam nii tawuu. saya tawuu awak sangat romantik bila dengan saya. tapi kalau awak buat macam nii, saya risau awak jatuh. kalau awak jatuhh atas tanah tak pe jugak, nii awak jatuh atas saya. sapa yang sakit? sayaaaaa jugak. tak kesian ke? jangan ye? huahuahua


Awak. saya tawuuu awak akan romantik dan sayang saya sampai mati kann?? macam nii, sampai tua tawuu. tapi saya taklah rongak macam dia. menten cunn. hahaha. awak yang caka[. awak plak menten tua. huahuahua


Awak! saya tawuu muka awak sekarang dah macam nii kann? senyummm je. tak macam semalam. termenunggg je. awak tawuu kan saya suka sangat bila awak senyum macam tuu. sejuk mata saya memandang. macam ada air batu dalam mata ni tau. sayang kat awak.


*kawan-kawan, sempena 13Mei nii, birthday SANGKEKASIH aku, jadi entry ni tuju khas kat beliau sebab beliau pembaca belog saya yang setia*


iloveu sayangggg. ;*

Hey! Kau dah tua tawuuu.


meh meh. nak nyanyi jap. ehem ehem. uhuk uhuk batukkh fulak.

" happy birthday abi
happy birthday abi ,
happy birthday to abi ,
happy birthday abi !"

nampak takk? tuuu awak kann? dah tua dah awakk. asik cakap saya lagi tuaa dari awak. tak baikk tawuu. awak dah beruban. rambut saya hitam pekat lagi. lilin tu saya saja bagi yang besar-besar sampai terbakar kek awak sebab takut awak tak nampak lilinnya, maklumlah awak kan dah tua!


saya buatkan awak kad tawuu. saya tak sempat print la. sebab ada kerja penting hari tu. nanti awak balik, kita celebrate okeyy. macam awak buat surprise untuk saya bulan Januari yang lepas. saya happy sangat-sangat! awak suka buat kejutan macam tuu kan? 16hb ni awak dah start exam, good luck okeyy.


saya tawuu sekarang macam nii keadaan awak kan? termenung saja. awak, saya dah janji saya takkan buat lagi kann?? please, fokus pada exam awak. jaga kesihatan awak. saya tak nak awak sakit. sebab saya akan lagi sakit nanti. tolong ye? awak tawuu kan saya sayang awak sangat?

btw, HAPPY BIRTHDAY SAYANG! moga panjang umur, murah rezeki, lulus dengan cemerlang dalam exam nanti, boleh jawab dengan tenang dan tenteram & kita sentiasa bahagia. :)